Shipping within 24h
All parts are MDR compliant
Purchase comfortable on account
Customer Service: + 31 88 0531000

GRATIS TILBANDEN UITPROBEREN

Bent u benieuwd naar de voordelen van onze tilbanden? Grijp dan nu uw kans en ervaar Tailored Perfection gratis in de praktijk. 

Hoe werkt het?

U kunt kiezen uit 1 van onze 5 tilbanden die u gedurende 30 dagen gratis mag uitproberen. Bent u tevreden, dan ontvangt u de tilband met 10% korting

U koopt uw tilband in onze webwinkel en gebruikt de kortingscode die u na uw bevestiging per e-mail van ons heeft ontvangen. 

Wilt u er nog iets langer over nadenken? Dan stuurt u de tilband binnen 5 dagen na de proefperiode gratis retour aan ons. Wij sturen u 5 dagen voor het einde van de proefperiode een reminder per e-mail.  

Hoe kiest u de juiste tilband?

U kunt kiezen uit 1 van onze 5 tilbanden van Tailored Perfection. Afhankelijk van de wensen van uw zorginstelling kunt u kiezen uit de volgende opties:

 

Kies uit 1 van de 5 tilbanden

Heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuze? Neem dan contact met ons op via +31 88 053100 of via info@msp-medical.com
All day tilband
Standaard tilband
Toilet tilband
Disposable tilband
Corset tilband


Start uw gratis proefperiode

Test uw tilband in de praktijk en ervaar de voordelen van de Tailored Perfection tilbanden. De proefperiode van 30 dagen gaat in op het moment dat u de aanvraag heeft gedaan. Vijf dagen voor het einde van de proefperiode ontvangt u per e-mail een herinnering met einddatum van uw proefperiode.


Maak uw keuze

U maakt geheel vrijblijvend gebruik van de tilband. Na afloop van de proefperiode kunt u de tilband na aanschaf blijven gebruiken of u stuurt deze kosteloos retour.

Aanschaffen van de tilband

Gedurende en na afloop van de 30 dagen kunt u de tilband aanschaffen op onze webshop. Bij de betaalpagina kunt u de kortingscode van 10% op de aanschafprijs invoeren die u per e-mail heeft ontvangen

Retourneren van de tilband

Mocht u besluiten om de tilband niet aan te schaffen, dan kunt u de tilband binnen 5 dagen na de proefperiode kosteloos retourneren. Wij sturen het retourlabel direct met de tilband mee.


Klaar om te starten?

Vul uw gegevens in en ontvang binnen 2 werkdagen uw gratis tilband.

Gegevens
Adresgegevens
Uw gratis tilband
Fields marked with asterisks (*) are required.
Privacy *
Important Information
The items shown in this catalog are by default NOT original parts unless they are expressly marked as such. Fig. and OE no. are for comparison purposes only and may differ / All logos, brand names and trademarks used are the property of their owners. MSP does not have a commercial and/or economical link with the mentioned OEM's.